OM SOPIRE

SOPIREs historie startede med en vision om at finde nogle skønne tekstiler, der matcher det vores kernekunder søger, men som samtidig differentierer sig fra de mange producenter, der allerede findes. Derfor er SOPIRE sengelinned vævet i nogle skønne kvaliteter, som føles lette og bløde mod din krop.

SOPIRE sengelinned emmer af nordisk enkelthed i et tidsløst design. Designlinjen er få enkle farver, som findes i naturen som sammen med moderne mønstre skaber en smuk lethed og elegance i dit soveværelse.

Missionen med disse skønne produkter var – og er stadig, at få jer, vores kunder, til at få den bedst mulige søvn om natten, derfor hedder vores produktserie SOPIRE, som betyder ”at dysse i søvn”. O’et i SOPIRE er den ægyptiske himmelgud’s øje, som henleder dig til solen og månen.

Man siger at når sol og måne står i et, er jorden i balance, derfor er vores produktserie også af de bedste kvaliteter, og med naturens egne gode råvarer.

Siden hen er sortimentet vokset til nu at have skønne lagner, silkedyner, og ikke mindst senge.

Fremtiden med Sopire er der ingen der kan spå om, men vores ønske er at vi fremadrettet kan forkæle vores kunder med skønne tekstiler, vævninger og materialer ud over det sædvanlige.