SOPIRE Silke 3-kammer

Bambus og silke har mange af de samme egenskaber der her kombineres. Det er åndbart, suger og afgiver sved langt bedre end bomuld og dun, er antibakteriel og yderst temperaturregulende.
SOPIRE Silke 3-kammer er en skøn fyldig 3-kammer hovedpude med det bedste fra naturen. Hovedpuden er betrukket med det skønneste bambus, vævet i 250TC, som giver dig en oplevelse af blødhed  og adskiller sig fra andre tekstiler ved at være særdeles kølende, og antibakteriel. Indeni er hovedpuden delt i 3 kamre. De yderste 2 kamre er fyldt med  de bedste lange mulberry silkefibre, dyrket efter gamle kinesiske traditioner. Det inderste kammer er fyldt med høj kvalitets fiber, som giver dig en let og fyldig pude.

Hovedpuden SOPIRE Silke 3-kammer er til dig der ønsker en kvalitetshovedpude med naturens egne materialer, men som samtidig ønsker en fyldig hovedpude. Fibermaterialet giver dig fylde, silken giver dig en temperende hovedpude og bambussen giver dig en blød og behagelig overflade – samtidig er alle 3 materialer allergivenlige. 

Fyld: 70% fiber/30% mulberry silke
Fyldvægt: 1000 gram

FÅES I STØRRELSE

60x63 / 50x60

  • Temperatur-reguelerende
  • Anti-bakterielt
  • Fyldig

Galleri